Добре дошли!

Добре дошли в блога на КалЪпче!
Това е място, на което ще споделям своята гледна точка относно простичкият и природосъобразен начин на живот. Разлика между натурална и конвенционална козметика и битова химия, рецепти за домашна козметика и много други.
Винаги съм предпочитала семплият избор и начин на живот, колкото и да е трудно това в днешно време и забързано ежедневие.

На кратко за мен. Казвам се Борислава и стоя зад марката КалЪпче, която крачи с малки стъпки, търсеща своите съмишленици. Идеята, която стои зад марката е производство на качествена, натурална козметика и сапуни, за чието производство се използват качествени базови масла, глини, билки, подправки и етерични масла.
Опаковките са максимално съобразени с околната среда, като постоянно търся нови варианти на опаковки, които да са практични, разградими и преизползваеми.
Например стъклен буркан от масло за тяло може да се преизползва. Етикетите на сапуните са хартиени и могат да се рециклират. Картонените кутии на твърдите лосиони освен, че са рециклируеми, могат да бъдат преизползвани за съхранение на много други неща, след като лосиона ви свърши. Същото важи и за картонената кутия, в която получавате поръчката си.
Всяка поръчка бива грижливо и с голямо, наистина голямо удоволствие опакована.
Получавайки продуктите, получавате една красиво опакована кутия, която можете да подарите на любим човек или на себе си!
Благодаря ви, че отделихте време да прочетете тези няколко реда.
До следващата неделя, когато ще коментираме етеричните масла и ползите от тях.